Inspiera
Inspiera

Coachande/terapeutiska samtal

Coachande/terapeutiska samtal

samtal

Att mötas i en dialog skapar mening. Ett möte där du blir sedd för den du är. Tillsammans med en vägledare som är fördomsfri, har en icke värderande attityd skapar vi ett rum där du får stöd att nyfiket utforska ditt inre och vilka krafter/möjligheter som finns i dig.

Personlig utveckling innebär en resa i tid och rum, där din historia spelar en lika viktig roll som din framtid. Dina erfarenheter präglar dig här och nu. I samtalen får du träning i att se samband mellan dina tankar, dina känslor, din kropp och dina behov. Behov kan vara mer eller mindre tillgodosedda och påverkar dig därför mer eller mindre både i relation till dig själv och andra.

 

”Jag har blivit mycket gladare nu och det känner jag verkligen. Är mer motiverad än tidigare och börjar komma igång att satsa på mig själv igen. Vill bara tacka för dina stora insatser som fått mig på banan igen”
Ung man – 26år.

”Jag har alltid sett mig själv som en analyserande människa. Min terapi har hjälpt mig att få ihop mina tankar och skapa mitt eget livspussel. Värdefullt för mig.” Ung kvinna – 28år