Inspiera
Inspiera

Blogg

Sommartider hej hej !!

Nu är den efterlängtade sommaren här och många ska snart gå på en längre ledighet. Kanske börjar vi tona ner tempot en aning och kvällarna innehåller aktiviteter som vi inte alls ägnar oss åt i november. Då tänker jag tvärtom. Nu vill jag gasa lite och visa upp min nya hemsida som tog sina första myrsteg i Augusti förra året. Processen har varit lång och texter har fått växa fram över tid. Blir vi någonsin färdiga med texter? Ena dagen känns allt bra för att nästa bara kännas högtravande eller ”pretto”. Nåja…nu har jag släppt dem ifrån mig och texterna får leva sitt liv bland er läsare. Jag har en blogg där ni kommer att få ta del av mina tankar om livet i stort och smått. Min inspiration hämtar jag från vardagen, i möte med människor i dialog och på yogamattan. Jag brinner för personligt växande i alla former och hoppas det genomsyrar hemsidan i stort.

Varmt välkommen till Inspiera

Kommentarer (1)

  • Avatar

    Mats Nielsen

    |

    Vilket härligt välkomnande på 1´sidan. Vi är supernöjda med det arbete Inspiera utfört för våra medarbetare och mig som VD genom Syntesyoga programmet. Vår resa har börjat.

Kommentarer avstängda