Inspiera
Inspiera

Blogg

Drömmen blir sann

Asien och framför allt Thailand, Koh Samui har varit mitt andra hem sedan i början av 90-talet. Jag tillbringar en stor del av min lediga tid på ön och upplever en blandning av mystik, värme, underbar mat, kultur och yoga. Kärleken till yoga väcktes just här på Koh Samui som också kallas kokosön. Mina första yogapositioner tog jag tillsammans med Shaun & Anna Hannocks och deras livsöden påverkade mig starkt. Absolute Sanctuary and Yoga center är en oas där alla kan hitta sin yogaform.

Under flera år har jag velat anordna resor hit som inte bara innehåller yoga utan mycket mycket mer. Det sista året har ideérna vuxit sig starkare och nu kan vi äntligen erbjuda ett färdigt koncept. En inspirations-/hälsoresa som innehåller både yoga, samtal, andlighet och föreläsningar i personligt ledarskap. Det finns också möjlighet att reflektera i tysthet.

 Att anordna denna resa tillsammans med kollegor, som brinner för sitt yrkesutövande är en ynnest.

Eva har undervisat yoga i många år och möter hundratals yogisar varje vecka. Eva älskar de små intima samtalen där varje person får lyfta sina tankar och idéer. Reflektion är ett ord som smakar gott i Evas mun.

Ulrika har en yrkesbakgrund inom hotellnäringen, både internationellt och nationellt. När hon förmedlar sina tankar om personligt ledarskap blandas humor med en gnutta allvar vilket gör dessa stunder lättsamma och skapar igenkänningstecken hos de flesta. Ulrikas intuitiva förmåga är unik och du lämnas inte oberörd. I dag arbetar Ulrika som coach, föreläsare och utbildare.